Ultima oră
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional

Adversarele României la Campionatul European de tineret din Slovenia

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21509064/1/han.jpg

Naţionala de handbal masculin U20 şi-a aflat, joi seară, adversarele din faza grupelor la Campionatul European, la tragerea la sorţi de la Viena.

Tricolorii vor juca în grupa D, cu Norvegia, Ungaria şi Cehia.

”Din acest moment ştim contra căror echipe să ne pregătim pentru jocurile din grupe. Este o grupă grea, dar putea fi mult mai grea, aşadar luăm partea pozitivă a acestei extrageri. Avem entuziasmul participării la Campionatul European şi cu multă muncă în stagiile premergătoare, cu ambiţia, unitatea şi determinarea grupului vom fi focusaţi pentru a demonstra cǎ avem capacitatea de a face un rezultat bun şi de a lăsa o impresie bunǎ”, a declarat antrenorul naţionalei de tineret, Adrian Petrea, după tragerea la sorţi de joi seară.

Ediţia din 2024 a CE under 20 va fi prima cu 24 de echipe la start, iar turneul final se va derula între 10-21 iulie 2024, în Slovenia.

Deţinătoarea trofeului este Spania.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele