Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”

FCSB Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20258100/1/miodrag-belodedici-verdict-gigi-becali-armata.jpg

Miodrag Belodedici, legendarul fundaş central al Stelei Bucureşti, a vorbit despre subiectul care a împărţit fotbalul românesc în ultimii ani. Care este adevărata Steaua dintre CSA Steaua şi FCSB, echipa patronată de Gigi Becali?

”Căprioara” a spus, în glumă, că dintre echipa Armatei şi cea a lui Becali, el ţine cu Steaua Roşie Belgrad, formaţie cu care a câştigat, de asemenea, Cupa Campionilor Europeni. Belodedici s-a arătat sceptic cu privire la şansele ca CSA Steaua să ajungă ce a fost vechea Steaua Bucureşti, deoarece un astfel de proiect solicită putere financiară şi pricepere.

”Am fost întrebat mereu cu cine ţin: cu CSA sau cu FCSB? Am răspuns cu Steaua… Unii au râs, cu care Steaua? Cu Steaua Roşie Belgrad.

E o poveste foarte interesantă, o poveste extraodinară. Cum a putut un club atât de mare şi puternic să dispară? Un club care era in curtea unei insituţii foarte serioase. Proiectul lor e să ajungă în prima divizie. Eu nu ştiu dacă o să poată ajunge la ce a fost Steaua vreodată… E un proiect care necesită multă pricepere şi mulţi bani.”, a declarat Miodrag Belodedici, conform ProSport.

Miodrag Belodedici a evoluat în cariera sa de fotbalist profesionist pentru Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villarreal şi Atlante (Mexic). Belodedici a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti, în 1986, şi cu Steaua Roşie Belgrad, în 1991, an în care s-a clasat pe locul opt în ierarhia pentru Balonul de Aur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele