Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Alertă la Real Madrid. Patru jucători, între care şi Gareth Bale au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20510020/1/bale.jpg

Clubul Real Madrid a anunţat că patru jucători, între care se numără şi Gareth Bale, precum şi antrenorul secund Davide Ancelotti au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Ceilalţi jucători găsiţi infectaţi sunt Marco Asensio, Andriy Lunin şi Rodrygo.

Davide este fiul antrenorului Carlo Ancelotti.

În urmă cu o zi, au fost testaţi pozitiv şi Marcelo şi Luka Modric.

Real Madrid va juca duminică, pe teren propriu, de la ora 22.00, cu echipa Cadiz, în etapa a XVIII-a din LaLiga. Partida este în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele