adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Alex Măţan a revenit în MLS, după despărţirea de Rapid

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20995136/1/matan.jpg

Alexandru Măţan se pregăteşte din nou cu cei de la Columbus Crew, după ce la finele anului s-a despărţit de Rapid, club unde gruparea din MLS l-a cedat sub formă de împrumut.

Mijlocaşul a trecut cu bine peste o problemă medicală, după ce a suferit o fractură de stres la un deget de la picior. El şi-a exprimat bucuria prin intermediul unui mesaj, pentru faptul că se poate antrena din nou.

 “Niciun sportiv nu ar trebui să fie împiedicat”, a scris fotbalistul, pe pagina sa de Instagram.

Alexandru Măţan nu a reuşit, însă, să îl convingă pe Adrian Mutu. Tehnicianul giuleştenilor l-a utilizat, în acest sezon, pe Măţan doar în 6 partide, în care mijlocaşul ofensiv nu a înscris şi nici nu a oferit vreo pasă de gol.

În vârstă de 23 de ani, Alexandru Măţan este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la un milion de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri