Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Alexandru Cicâldău taxează contestatarii echipei naţionale: ”Nu trebuie să fie băgaţi în seamă”

Echipa nationala Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21065772/1/cic.jpg

România începe aventura pentru calificarea la Campionatul European, iar campania se vede LIVE şi pe Prima TV! Tricolorii se apropie de debut, urmând să dispute partidele cu Andorra şi Belarus, iar Alexandru Cicâldău are încredere că el şi colegii săi se vor califica la EURO, dacă se va forma o echipă solidă, o echipă care să iasă în evidenţă prin forţa grupului.

Mijlocaşul care evoluează în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba, nu ia în seamă vorbele celor care afirmă că România nu va merge la turneul final nici din această grupă şi le-a transmis că trebuie să fie încrezători.

Nu trebuie să fie băgaţi în seamă (n.r. – cei care critică naţionala). Noi ştim ce putem şi ştim că forţa grupului o să ne califice la Campionatul European. Trebuie să ne concentrăm, să începem cu dreptul. Eu zic că dacă ne facem jocul nostru şi suntem o echipă unită cum am fost şi la ultimele selecţii, atunci o să avem rezultatele dorite.

Nu m-am temut că nu voi mai prinde echipa naţională, după transferul la Ittihad Kalba. Ştiu ce pot! Nu o să dezamăgesc. Este o mândrie să port tricoul naţionalei, un vis devenit realitate, dar şi o presiune pentru că reprezentăm o ţară întreagă”, a declarat Alexandru Cicâldău.

În acest sezon, Cicâldău are la Ittihad Kalba, echipă la care este împrumtuat de la Galatasaray, cinci goluri şi cinci pase decisive în 23 de confruntări.

George Puşcaş s-a accidentat!

Edi Iordănescu nu se poate baza pe George Puşcaş, care a resimţit dureri la genunchi sâmbătă, în meciul câştigat de Genoa cu 3-0 în faţa lui Brescia.

Atacantul nu a făcut deplasarea cu echipa italiană, astfel că sunt şanse foarte mici ca el să se alăture cantonamentului echipei naţionale. FRF a anunţat că selecţionerul României îl va înlocui pe Puşcaş cu Loius Munteanu, care fusese convocat la naţionala U21. Munteanu este coleg la Farul cu Alibec, iar acolo formează un ”duo” excelent.

4 goluri şi 5 assist-uri are Louis Munteanu în 18 meciuri în Superliga, în acest sezon.

"George Puşcaş s-a accidentat ieri, la echipa de club, şi nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naţionale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util şi astfel s-a renunţat la venirea lui în ţară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanţa fusese convocat la naţionala U21.

Staff-ul echipei naţionale îi urează lui George Puşcaş recuperare rapidă şi îl aşteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!", a notat FRF.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri