Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Alexandru Cicâldău taxează contestatarii echipei naţionale: ”Nu trebuie să fie băgaţi în seamă”

Echipa nationala Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21065772/1/cic.jpg

România începe aventura pentru calificarea la Campionatul European, iar campania se vede LIVE şi pe Prima TV! Tricolorii se apropie de debut, urmând să dispute partidele cu Andorra şi Belarus, iar Alexandru Cicâldău are încredere că el şi colegii săi se vor califica la EURO, dacă se va forma o echipă solidă, o echipă care să iasă în evidenţă prin forţa grupului.

Mijlocaşul care evoluează în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba, nu ia în seamă vorbele celor care afirmă că România nu va merge la turneul final nici din această grupă şi le-a transmis că trebuie să fie încrezători.

Nu trebuie să fie băgaţi în seamă (n.r. – cei care critică naţionala). Noi ştim ce putem şi ştim că forţa grupului o să ne califice la Campionatul European. Trebuie să ne concentrăm, să începem cu dreptul. Eu zic că dacă ne facem jocul nostru şi suntem o echipă unită cum am fost şi la ultimele selecţii, atunci o să avem rezultatele dorite.

Nu m-am temut că nu voi mai prinde echipa naţională, după transferul la Ittihad Kalba. Ştiu ce pot! Nu o să dezamăgesc. Este o mândrie să port tricoul naţionalei, un vis devenit realitate, dar şi o presiune pentru că reprezentăm o ţară întreagă”, a declarat Alexandru Cicâldău.

În acest sezon, Cicâldău are la Ittihad Kalba, echipă la care este împrumtuat de la Galatasaray, cinci goluri şi cinci pase decisive în 23 de confruntări.

George Puşcaş s-a accidentat!

Edi Iordănescu nu se poate baza pe George Puşcaş, care a resimţit dureri la genunchi sâmbătă, în meciul câştigat de Genoa cu 3-0 în faţa lui Brescia.

Atacantul nu a făcut deplasarea cu echipa italiană, astfel că sunt şanse foarte mici ca el să se alăture cantonamentului echipei naţionale. FRF a anunţat că selecţionerul României îl va înlocui pe Puşcaş cu Loius Munteanu, care fusese convocat la naţionala U21. Munteanu este coleg la Farul cu Alibec, iar acolo formează un ”duo” excelent.

4 goluri şi 5 assist-uri are Louis Munteanu în 18 meciuri în Superliga, în acest sezon.

"George Puşcaş s-a accidentat ieri, la echipa de club, şi nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naţionale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util şi astfel s-a renunţat la venirea lui în ţară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanţa fusese convocat la naţionala U21.

Staff-ul echipei naţionale îi urează lui George Puşcaş recuperare rapidă şi îl aşteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!", a notat FRF.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri