Ultima oră
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi

Alexandru Creţu a dat cărţile pe faţă după ce a fost dat afară de la FCSB: „N-a fost strict legat de fotbal. Nu sufăr”

CS Universitatea Craiova Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20409432/1/creu.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a 10-a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Houri '18 (penalti), Ivan '52, Cîmpanu '58, Căpăţână '62 şi Markovici '90+1. 

Pe teren s-a aflat şi Alexandru Creţu, fotbalistul care a fost dat afară de la FCSB după doar 7 partide. Pentru acesta a fost debutul la Craiova, iar la final a vorbit despre despărţirea de clubul lui Gigi Becali.

„Am rămas cu un semn de întrebare (n.r - după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic şi asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a... am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulţumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine", a declarat Creţu după debutul la Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri