Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

Alexandru Creţu este în negocieri avansate cu FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20002820/2/cretuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

FCSB este aproape de primul transfer important, după plecarea lui Dennis Man. Cei de la AS.ro scriu că formaţia din capitală este în negocieri avansate cu Alexandru Creţu, care din vară va fi liber de contract.

În vârstă de 28 de ani, Creţu evoluează în prezent în Slovenia, la Maribor şi este unul din jucătorii de bază ai lui Mirel Rădoi în primu ”11” al naţionalei, datorită faptului că acoperă mai multe posturi. El poate evolua în flancul drept, dar se descurcă excelent şi în centrul defensivei sau poate evolua ca închizător.

Mijlocaşul defensiv a evoluat în Casa Liga 1 doar la Poli Iaşi, de unde s-a transferat în 2017 în Slovenia. La finele anului trecut şi cei de la CFR Cluj s-au interesat de serviciile lui.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele