Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Alexandru Novac, ultimul sportiv român în competiţia olimpică, locul 12 în finală la aruncarea suliţei

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20347194/1/novac.jpg

Atletul Alexandru Novac s-a clasat, sâmbătă, pe locul 12, ultimul, în finală la aruncarea suliţei, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Novac a fost ultimul sportiv tricolor aflat în competiţia olimpică de la Tokyo.

După ce a reuşit cea mai bună performanţă personală a sezonului în calificări, cu 83.27 metri, Alexandru Novac a avut, sâmbătă, aruncări care au măsurat 77.03 metri şi 79.29 metri, iar a treia a fost ratată.  

Novac a ratat astfel calificarea în finala de 8 şi s-a clasat pe locul 12 în clasamentul general.

Zece atleţi tricolori s-au calificat la JO de la Tokyo şi trei au evoluat în finale: Bianca Ghelber (locul 6, aruncarea ciocanului), Alexandru Novac (locul 12, aruncarea suliţei) şi Marius Cocioran (locu 24, 50 km marş).

Andrea Mikloş s-a retras din calificări la 400 metri din cauza unor leziuni la un tendon ahilian.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele