Ultima oră
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

Alexandru Pelici, staff nou la CSM Reşiţa. Pe cine a adus

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19387938/1/pel.jpg

Alexandru Pelici (46 de ani) a fost confirmat principal la CSM Reşiţa, după ce formaţia s-a despărţit de Dorinel Munteanu, căruia i-a expirat contractul. Noul tehnician a declarat că va reforma masiv banca tehnică:

”Din echipa mea vor face parte Călin Mada şi Călin Cheregi, în calitate de antrenori secunzi. Pe Călin Mada l-am avut şi la Ripensia Timişoara, iar pe Călin Cheregi, l-am avut colaborator la FC Bihor. A mai fost la centrul de Excelenţă de la Buzău şi apoi la Târgu Mureş. Valentin Boşca va fi antrenorul cu portarii”, a spus Pelici pentru Gazeta de Caraş-Severin.

Pelici a mai va fi la a patra experienţă în Reşita, după ce a pregătit: CSM Reşiţa (2005-2007), FCM Reşiţa (2009-2010) şi Metalul Reşiţa (2013).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele