Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

Alexis Sanchez s-a ”rupt”. Cât va lipsi atacantul lui Inter Milano

Inter Publicat pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19561111/1/alexis-sanchez-inter-1596115206-44541.jpg

Alexis Sanchez, atacantul chilian al echipei Internazionale Milano, a suferit o accidentare la aductori la meciul cu Borussia Monchengladbach, scor 2-2, din Liga Campionilor.

Alexis Sanchez a fost schimbat la pauza meciului.

Potrivit presei italiene, el nu va evolua la meciurile cu Genoa din Serie A de sâmbătă, şi de marţi cu Şahtior, din Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele