Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21004611/1/dudea.jpg

Alin Dudea (25 de ani) revine la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Acesta a mai jucat în trecut pentru formaţia din Caraş-Severin, care îşi propune promovarea în eşalonul secund.

Dudea a început sezonul în calitate de căpitan al ”câinilor”, dar treptat situaţia sa nu a mai fost la fel de bună şi astfel în ianuarie s-a despărţit de formaţia lui Ovidiu Burcă.

Fundaşul a plecat în cantonament la Băile Herculane cu formaţia din Liga 3.

  • 11 meciuri a jucat Alin Dudea pentru Dinamo în prima parte a sezonului, 9 în Liga 2 şi două în Cupa României.

”Consider că întreg lotul s-a pregătit foarte bine în cantonamentul de la Băile Herculane. Este o perioadă grea pentru jucători, cu câte două antrenamente, dar din discuţiile avute cu antrenorul Călin Cheregi, băieţii au răspuns foarte bine la efort.

Urmează a doua parte a cantonamentului de iarnă la stadionul «Mircea Chivu», unde vom juca marţi, la ora 12, un amical cu Corvinul Hunedoara. Încercăm să îmbinăm două lucruri, primul să ne atingem obiectivul şi să ajungem la barajul de promovare, iar al doilea lucru foarte important este creşterea tinerilor jucători. Le dăm încredere juniorilor din propria pepinieră, tocmai de aceea zece tineri fotbalişti s-au pregătit cu echipa mare în cantonamentul de la Băile Herculane.

Călin Cheregi are o răbdare extraordinară cu ei. Majoritatea sunt la primul cantonament, le este un pic mai greu, dar trebuie să avem răbdare. Îi înţelegem, dar dacă vor să devină fotbalişti trebuie să le stea gândul doar la fotbal şi să fie foarte atenţi la alimentaţie şi la timpul lor liber. Mă refer aici la Facebook, jocuri video, serile pierdute, nu sunt un lucru bun pentru a face performanţă în fotbal.

Întreg stafful a discutat acest lucru cu ei şi cred că au înţeles. Vom avea răbdare cu ei, dar şi ei trebuie să răsplătească această răbdare. Avem în lot exemple de fotbalişti cu mare experienţă şi de la care au ce învăţa cei tineri. Mă refer aici la Cristian Zimmerman, Ştefan Bărboianu, Laurenţiu Breşneni, Marian Drăghiceanu, care se pregătesc exemplar şi care vor neapărat să ajungem în Liga 2”
, a declarat directorul celor de la Reşiţa, Cristian Bobar, citat de Caraş Online.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri