Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Alin Stoica distruge naţionala lui Iordănescu după calificarea la EURO: ”Nu au jucat nimic, să fim serioşi!”

Echipa nationala Publicat pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21412933/1/edi.jpg

Naţionala României şi-a aflat adversarii de la Campionatul European de anul viitor, găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a început la ora 19.00, la Hamburg.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia (Frankfurt)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln), Slovacia – Play-off B (Dusseldorf)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt), Play-off B – Belgia (Stuttgart)

Tricolorii vor întâlni Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B. În semifinalele play-off-ului B joacă Bosnia şi Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

După ce România şi-a aflat şi adversarii de la EURO, Alin Stoica, fost jucător la Anderlecht, Gent sau Mouscron, în Belgia, a vorbit despre echipa naţională. El nu are încredere în tricolori şi susţine că nu au arătat un joc bun, chiar dacă s-au calificat la EURO. 

”La un turneu final nu prea sunt echipe slabe. Mai ales cele care s-au calificat direct. Eu pun Italia în momentul de faţă la aceeaşi valoare ca Slovacia sau Ucraina. Jocul pe care l-a practicat echipa României nu cred că a fost unul care să ne entuziasmeze. 

Atât timp cât joci la retrogradare, prin liga a doua sau pe unde evoluează jucătorii, eu cred că e greu să schimbi mentalitatea de a fi învingători. Nu joacă unul la cel ma imare nivel. Eu aici mă uit. Nu joacă nimeni în Champions League sau să tragă la campionat.

Avantajul lor, că în ultimul timp nu mai joacă niciunul pe undeva, e să fie odihniţi jucătorii. Să fie odihniţi şi ăştia să fie obosiţi. Nu am cum să fiu optimist văzând jocul pe care l-a practicat echipa naţională. Nu au jucat nimic, să fim serioşi”, a spus Alin Stoica pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri