Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Alte probleme la Dinamo: proces pierdut la TAS şi "gaură" de 130.000 de euro!

Dinamo Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20637149/1/td.jpg


Alte probleme la Dinamo! Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a pierdut la TAS procesul intentat de Teddy Mezague (31 de ani) şi e obligat să-i achite acestuia suma de 130.000 de euro.
 
Mazague a prins doar patru meciuri pentru Dinamo în sezonul 2018/2019, iar la plecarea din România i-a acuzat pe conducători ca i-au falsificat semnătura la momentul rezilierii contractului. Deşi la vremea despărţirii se vorbea despre o înţelegere pentru 50.000 de euro, PlaySport.ro anunţă că francezul a mers la TAS, a câştigat procesul de la Lausanne, iar Dinamo e obligată să-i achite, acum, 130.000 de euro. O sumă mare având în vedere situaţia financiară a clubului, dar pe care francezul şi-o va recupera la fel ca ceilalţi creditori de la masa credală:
 
"Se va înscrie la masa credală. Dar nu e ca şi cum poate executa silit. Dacă-şi primeşte banii? În acelaşi procent în care vor primi şi ceilalţi creditori din grupa în care se află el", a anunţat administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro.
 
"Mi-au imitat semnătura. Ştiam că sunt probleme în fotbalul românesc, dar, în acest moment, este incredibil. Mi-am contactat avocaţii. Am contactat şi un expert pentru a demonstra că eu nu am semnat încetarea contractului. În ianuarie ar trebui să am un prim răspuns, dar nu ştiu ce se va întâmpla, deoarece e multă corupţie în România. Sunt gata să merg la FIFA pentru a mă face auzit. Nu este normal ce s-a întâmplat", acuza Mezague, jucător acum în liga secundă din Turcia, la Eyupspor, în 2018.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele