Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Alte trei cazuri de coronavirus confirmate la Gloria Buzău, chiar înainte de meciul cu Petrolul. Partida e LIVE pe Look Sport, astăzi, de la 17:00

Liga II Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19628740/1/rps0532.jpg

Încă trei cazuri de infecţie cu SARS COV 2 la echipa de fotbal Gloria Buzău, care evoluează în liga a doua, după ce săptămâna trecută doi jucători şi maseurul echipei au fost depistaţi cu COVID 19.

Potrivit unui comunicat remis miercuri de reprezentanţii Sport Club Municipal Gloria Buzău, în urma efectuării testelor înainte de meciul cu FC Petrolul Ploieşti care se va disputa în cursul zilei de miercuri, trei jucători au fost depistaţi cu COVID 19: Adi Marian Chişcă Roşă, Marius Ioniţă şi Dragoş Huiban.

Niciunul dintre cei trei nu va fi prezent la meciul din cursul zilei cu FC Petrolul Ploieşti, anunţă reprezentanţii clubului Gloria.

Cele trei cazuri vin după alte trei îmbolnăviri în rândul celor de la Gloria Buzău. Săptămâna trecută, doi jucători şi maseurul formaţiei au fos depistaţi cu COVID 19.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri.

Situaţia celor trei a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, se arată în informarea transmisă de oficialii Gloria Buzău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele