Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

"Am hotărât!". Iftime a anunţat cine va conduce FC Botoşani şi va înfrunta FCSB de trei ori în următoarea lună!

FC Botoșani Publicat pe 16 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20922136/1/iftime.jpg


Valeriu Iftime urmează exemplul lui Gigi Becali şi nu se grăbeşte să numească un nou antrenor pentru FC Botoşani, după plecarea lui Mihai Teja. Trupa din Moldova va fi condusă de Mihai Ciobanu, tehnician cu licenţă PRO care a stat pe banca tehnică inclusiv în mandatul de succes al lui Marius Croitoru.
 
Cum căutările declanşate după debarcarea lui Teja nu au condus spre un A1  pe placul lui Iftime, omul cu banii de la FC Botoşani a considerat că e momentul să temporizeze puţin situaţia şi să amâne luarea deciziei pentru pauza competiţională. Până atunci, a încropit un staff condus de Mihai Ciobanu, deţinător al licenţei PRO, şi din care va mai face parte, ca noutate, fundaşul Patache, cel care va fi antrenor secund şi jucător activ:
 
"Am hotărât să fie Mihai Ciobanu antrenor principal pentru că are licenţa Pro, iar din staff sa facă parte Bejan, Bordeanu şi Patache. 
 
Ei vor pregăti echipa pentru meciurile cu FCSB urmând ca în pauza de iarnă să mai aducem un antrenor în staff. Va fi tot un antrenor fără licenţă, iar Mihai Ciobanu va rămâne antrenor principal", a anunţat Iftime, pentru Botoşani Online.
 
Până în pauza de iarnă, FC Botoşani va înfrunta FCSB (restanţă din etapa a şasea), Farul, din nou FCSB, de data aceasta în Cupa României, CFR şi FCSB pentru a treia oară, în partida care va conta pentru returul sezonului regular.
 
De curând, Iftime a anunţat, pentru Prima Sport, că l-a contactat pe brazilianul Adailton pentru a prelua banca tehnică, dar fostul atacant al Vasluiului a declinat oferta, fiind legat de un angajament pe care îl are în ţara natală.

CF Brăila, Râmnicu Sărat, Gloria Buzău şi Delta Tulcea sunt echipele la care a activat Ciobanu în timpul carierei de antrenor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele