Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

“Am vorbit şi cu Meme”. Gigi Becali mai anunţă o plecare de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20340999/1/fcsb.jpg

După Zdenek Ondrasek, fundaşul Stipe Vucur este următoarea plecare de la FCSB. Gigi Becali a luat decizia ca urmare a startului de sezon extrem de modest pe care echipa sa l-a avut.

După 1-0 în tur, jucătorii roş-albaştri au mers prea relaxaţi în Armenia, ţară în care au semnat una dintre marile ruşini din istoria clubului. La finalul celor 90 de minute, Becali i-a găsit vinovaţi pe jucători, în frunte cu Vlad şi Stipe Vucur, a anunţat că nu va renunţa la Dinu Todoran şi le-a făcut vând, în direct la TV, lui Ondrasek şi Vucur.

“Am vorbit şi cu Meme, Ondrasek şi Vucur pleacă”, a declarat Becali, pentru Pro X, la scurt timp după eşecul cu Sahtior Karagandy.

Transferul lui Stipe Vucur (29 de ani) la FCSB a fost unul surprinzător în România. Aducerea unui fundaş din divizia a treia, în condiţiile în care bucureştenii îşi propun câştigarea campionatului şi calificarea în grupele cupelor europene, pare o mutare mai mult decât modestă.

Ultima dată, Stipe Vucur a jucat în liga a treia, la Hallescher FC. Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul cu dublă cetăţenie, austriacă şi croată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele