Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Ambiţii mari pentru noua stea a gimnasticii româneşti. ”Vă promit că anul acesta o să fiu campioană mondială şi europeană”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21043872/1/profimedia-0760374221.jpg

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a obţinut medalia de aur şi în finală la sol, după ce a fost cea mai bună şi la bârnă, la Cupa Mondială de la Doha.

În finală la sol, gimnasta tricoloră a fost notată cu 13.600, iar pe podium au mai urcat Chiaki Hatakeda (Japonia, 12.900) şi Breanna Scott (Australia, 12.800).

Tot sâmbătă, Voinea a fost notată cu 13.766 la bârnă, pentru medalia de aur, iar vineri, în prima zi a finalelor pe aparate s-a clasat pe locul 5 la sărituri (13.016).

Cupa Mondială de la Doha reprezintă debutul la senioare pentru Sabrina Maneca Voinea, fiica fostei campioane Camelia Voinea.

Marea noastră speranţă a declarat că visul ei este participarea la Jocurile Olimpice din 2024, ce vor avea loc la Paris şi a punctat că are ambiţii mari pentru acest sezon, la europene şi mondiale.

"Sunt foarte încrezătoare şi îmi doresc foarte mult să adun puncte şi să mă calific la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris. Îi mulţumesc foarte mult Nadiei Comăneci şi Doamne ajută la cât mai multe medalii.

Vă promit că anul acesta o să fiu campioană mondială şi europeană. Le mulţumesc tuturor care îmi sunt alături. Medaliile acestea sunt foarte importante pentru mine, sunt la fel de importante ca medalia de la sărituri de la Campionatul European.

O să mă adun, o să trag de mine la antrenamente, o să fac cât mai multe repetări corecte şi o să vin cu aurul olimpic acasă. Doamne ajută!"
a declarat tânăra sportivă, pentru Pro Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele