Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

Ana Maria Bărbosu, după calificarea obţinută de echipa feminină de gimnastică. ”Această calificare reprezintă răsplata pentru tot efortul depus în acest sport”

Gimnastica Publicat pe 3 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21334947/1/ana-frg.jpg

Gimnasta clubul Steaua Bucureşti, Ana Maria Bărbosu a obţinut luni seara, alături de echipa feminină a României, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

La Mondialele de la Antwerp, echipa României s-a clasat pe locul 10, unul suficient pentru a primi biletele pentru competiţia găzduită în 2024 de capitala Franţei. “Această calificare reprezintă răsplata pentru tot efortul depus în acest sport”, a declarat azi, Ana Maria pentru contul oficial de Facebook al Clubului Steaua Bucureşti.

Tot luni seară sportiva în vârstă de 17 ani s-a calificat şi în finala de la individual compus, care va avea loc vineri, 6 octombrie. “În finala de la individual compus îmi propun să intru fără presiune şi să îmi fac exerciţiile pe care ştiu foarte bine că le-am antrenat”, a completat Ana Maria.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele