Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Ana Maria Bărbosu, locul 20 în finală la individual-compus, în cadrul mondialelor de gimnastică

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20909916/1/bar.jpg

Gimnasta Ana Maria Bărbosu s-a clasat pe locul 20, în finală la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Liverpool. Vineri, intră în finala similară Gabriel Burtănete.

Ana Maria Bărbosu, la 16 ani fiind debutantă la Mondiale, a adunat un total de 50.532 puncte, fiind notată pe aparate astfel: sol 11.933, sărituri 13.100, paralele 12.766, bârnă 12.733.

Medalia de aur a revenit sportivei braziliene Rebeca Andrade (56.899 puncte), iar pe podium au mai urcat Shilese Jones (SUA, 55.399) şi Jessica Gadirova (Marea Britanie, 55.199).

Ana Maria Bărbosu s-a calificat în finală tot de pe locul 20, dar cu un punctaj mai bun (53.432) şi a fost singura reprezentantă a României care a trecut de calificări, Andreea Preda ratând ultimele acte ale CM.  

Vineri va avea loc finala similară la masculin, cu Gabriel Burtănete între protagonişti. El va evolua şi în finala la sărituri de duminică, în care s-a calificat cu a treia notă.

La CM de la Liverpool s-au derulat şi finalele pe echipe, fără România între cele opt concurente. La feminin, SUA s-a impus fără probleme, cucerind al 8-lea titlu mondial, ocazie cu care a depăşit România în clasamentul all-time, iar la masculin s-a impus China.

La cea de-a 51-a ediţie a Campionatelor Mondiale concurează peste 400 de sportivi în M&S Bank Arena din Liverpool.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele