Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Anamaria Nesteriuc a ratat calificarea în finală la 60 metri garduri, la mondialele indoor

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20643821/1/nes.png

Atleta Anamaria Nesteriuc a ratat sâmbătă, calificarea în finala probei de 60 metri garduri, la Campionatul Mondial de atletism în sală, de la Belgrad.

Sportiva tricoloră a încheiat seria a 4-a a calificărilor pe locul 3, cu timpul de 8.13 secunde şi s-a calificat direct în semifinale, dar în prima serie din această fază a fost pe locul 7, cu fix acelaşi timp şi a ratat ultimul act.

Sâmbătă, din delegaţia României se vor mai afla la start Claudia Bobocea, în finală la 1.500 metri, calificată cu timpul de 4:06.66 minute, dar şi Andrei Rareş Toader în finală la aruncarea greutăţii.

România are 11 sportivi în delegaţia pentru Belgrad, care găzduieşte după 4 ani o ediţie în sală a Campionatului Mondial, întreruperea competiţională fiind cauzată de pandemie.

Componenţa lotului tricolor este: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), la feminin, respectiv Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

La startul CM de la Belgrad s-au înscris 680 de atleţi (372 la masculin, 308 la feminin).

Ultimele medalii cucerite de România la Mondiale de sală datează din 2016, când Andrei Gag a fost medaliat cu argint la greutate, iar ştafeta feminină 4x400 metri obţinea bronzul.

Campionatul Mondial în sală de la Belgrad se încheie duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele