Ultima oră
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României

Anamaria Prodan a fost acuzată că a vorbit pentru ca fiul ei să fie selectat în lotul naţional. Ce spune FRF despre asta

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20718393/2/ad04ytc0owmymdg0yzhjyjdmymu5zdexy2u5ndg0njmymq-thumb.jpg

Anamaria Prodan a fost acuzată de şcoala de fotbal, FC Player 2008 că a intervenit pentru ca fiul ei să facă parte din lotul naţional U15.

Şcoala de fotbal a postat pe pagina de Facebook o fotografie din care o putem observa pe cunoscuta impresară, vorbind cu un antrenor, în timpul unei partide care va decide jucătorii selecţionaţi la lotul naţional U15. Aceasta a fost acuzată că a intervenit pentru ca băiatul ei, Laurenţiu Reghecampf junior (13 ani), să fie selecţionat.

”Protejaţi-l pe copil! Ieri (n.r.- 20 mai) a fost o acţiune de selecţie (Bucureşti şi Ilfov) în vederea formării lotului echipei naţionale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenţi 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren 'datorită' mamei sale (Anamaria Reghecampf), nu a făcut faţă jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanţă al respectivului eveniment.

O ştim noi, o ştiau antrenorii prezenţi la meci, o văd părinţii, dar cel mai grav este că o înţeleg copiii. Puneţi-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate. De ce îi faceţi asta? Îi faceţi rău atât lui, cât şi sutelor de copii care speră să ajungă la echipa naţională şi care se gândesc că procesul de selecţie se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejam visurile!

P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta ori de câte ori vom mai întâlni astfel de situaţii. Ieri a fost vorba despre o evidenţă izbitoare. Şi asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecţie (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! - vezi foto). O facem pentru copii!”, a fost comunicatul FC Player 2008.

Ce a spus FRF despre acest caz

Nu a durat mult până când a reacţionat şi FRF, care a anunţat că va demara o anchetă, care va fi realizată de către Departamentul de Integritate din cadrul forului.

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de informaţiile publicate în mass-media privind acţiunea de selecţie pentru echipa naţională Under 15.

Având în vedere informaţiile vehiculate, precum şi imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecţiile pentru loturile naţionale trebuie să se desfăşoare în condiţii clare de integritate, iar accesul părinţilor trebuie limitat în afara spaţiului de joc”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Cum a reacţionat Anamaria Prodan 

”Să vă fie ruşine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători! Educaţia îmi spune că pot sta să-mi salut cunoştinţele şi să vorbesc despre şcolile de fotbal din ţară, câteva secunde, pe orice bancă de rezerve la final de meci! Ruşine patronului acestei şcoli.

Păcat că părinţii plătesc pentru aşa ceva. Frustraţi din naştere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei şcoli. Peştele de la capăt se împute!

Părinţii care îşi duc copiii în asemenea mediu trebuie să înţeleagă că nu fac altceva decât să îşi distrugă copiii. Rolul unui patron de şcoală de fotbal este să crească talente şi să îi ajute să fie învingători.

Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zăreşte vreodată”, a fost replica Anamariei Prodan.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri