Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Andersen a primit ameninţări cu moartea după eliminarea lui Nunez! Reacţia jucătorului de la Crystal Palace

Premier League Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20820324/2/eliminare-nunez-1.png

Fotbalistul echipei Crystal Palace, Joachim Andersen, aflat la originea eliminării atacantului formaţiei Liverpool, Darwin Nunez, la meciul de luni, a primit sute de mesaje pline de ură pe reţelele de socialaizare, între care s-au aflat şi ameninţări cu moartea, informează L’Equipe.

O să vă omor pe tine şi pe familia sa”, ”Eşti o ruşine. Bărbat dur, care se dă accidentat. Sper că la întoarcerea la Londra se va prăbuşi avionul tău”, sunt doar două dintre mesajele primite de jucător şi distribuite de acesta pe Instagram Stories.

Am primit poate 3-400 de astfel de mesaje noaptea trecută. Înţeleg că susţineţi o echipă, dar vă rog să aveţi puţin respect şi să nu mai fiţi duri online”, a notat fotbalistul.

Multe dintre mesajele primite de acesta erau pline de injurii. Andersen şi-a exprimat dorinţa ca Premier League şi Instagram să ia măsuri după situaţia semnalată de el.

Liverpool, remiză şi cu Crystal Palace

Liverpool - Crystal Palace a fost meciul care a încheiat etapa a doua a Premier League 2022/2023 şi a fost LIVE pe Prima Sport 1, luni de la ora 22:00. Cele mai importante faze ale partidei de pe Anfield Road au fost în format live video pe www.primasport.ro, iar duelul a fost unul cu două goluri şi o fază care a ajuns pe toate site-urile de sport ale lumii.

Partida de pe Anfield s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Liverpool a avut un start foarte bun, cu multe ocazii, dar în cele din urmă Crystal Palace a deschis scorul, prin Zaha. Acesta a marcat la finalul unui contraatac superb şi o pasă de geniu a lui Eze, în minutul 32.

A fost 1-0 pentru Palace la pauză, dar Liverpool s-a trezit târziu în repriza a doua, culmea după ce a rămas în 10 oameni. Nunez i-a dat un cap în gură lui Andersen, iar arbitrul nu a stat la discuţii şi i-a acordat roşu direct. Momentul a avut loc în minutul 57.

Patru minute mai târziu, Liverpool a marcat pentru 1-1, dar după o execuţie personală superbă a lui Diaz. A punctat cu un gol de la marginea careului de 16 metri. Acesta a fost scorul final, 1-1, chiar dacă ambele echipe au mai avut câteva şanse importante de a marca după minutul 70.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele