Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Andrea Pirlo a plecat de la echipa turcă Karagümrük SK

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21134513/1/pirlo.jpg

Antrenorul italian Andrea Pirlo a plecat de la echipa de primă ligă turcă Fatih Karagümrük SK, a anunţat miercuri gruparea din Istanbul, pe reţelele de socializare.

Andrea Pirlo (44 de ani) a venit în Turcia, la clubul din Istanbul Fatih Karagümrük SK în iunie 2022. El a semnat un contract pe un an cu gruparea turcă, dar va părăsi clubul cu o etapă înainte de încheierea actualului sezon , după ce Fatih Karagümrük SK a înregistrat trei eşecuri consecutive. Echipa se află pe pe locul al 9-lea în Süper Lig.

„Pentru că nu vom mai continua colaborarea cu Andrea Pirlo şi staff-ul său în sezonul viitor, le-am acordat permisiunea de a părăsi clubul, sperând ca în felul acesta să le oferim şansa de a-şi putea planifica mai bine viitorul. Am fost foarte fericiţi să petrecem un sezon alături de Andrea şi îi mulţumim pentru contribuţia adusă. Îi dorim, pentru viitor, tot binele”, scrie în comunicatul publicat pe pagina de Twitter a clubului.

Înainte de a antrena în Turcia, Pirlo a mai fost tehnicianul lui Juventus Torino, în sezonul 2020-2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri