Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

Andrei Burcă se transferă oricând de la CFR Cluj, pentru 1.8 milioane de euro! Fundaşul are clauză în contractul cu campioana

CFR Cluj Publicat pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20915534/1/burca.jpg

Andrei Burcă (29 de ani) poate pleca de la CFR Cluj pentru 1.8 milioane de euro! Aceasta e clauza pe care fundaşul central o are trecută în contractul cu campioana României, lucru reunoscut de Cristi Balaj, preşedintele clubului. Informaţia e una interesantă, în contextul în care s-a discutat că Burcă a fost dorit de mai multe echipe din afara României în ultimele perioade de transferuri, dar mutarea nu s-a făcut.

Suma de 1.8 milioane de euro nu este una mare în condiţiile în care vorbim de cel mai bun fundaş central din SuperLigă din ultimele sezoane, dar până acum nu s-a găsit vreo echipă care să plătească aceşti bani.

Venit la CFR Cluj în 2019, de la FC Botoşani, Burcă s-a dovedit o investiţie cât se poate de inspirată. Feroviarii au plătit doar 200.000 de euro pentru cel care s-a transformat în stâlpul defensivei lui Dan Petrescu, fiind esenţial în marile performanţe pe plan intern. Burcă mai are contract cu CFR până în 2024 şi e cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro.

Sunt jucătorii noştri, nu există niciun pericol, doar la Burcă şi la Dan Petrescu există clauze de reziliere. Nu mai ştiu exact la Burcă, undeva la 1.800.000 de euro. Cine dă banii ăştia, îl ia imediat. Da, Dan Petrescu are jumătate de milion.

Pericolul există dacă ai clauză de reziliere şi ar valora mai mult. În momentul când ai clauză de reziliere, jucătorul, pe parcursul contractului, timpului în care este la tine la club, poate să crească mult mai mult decât valoarea clauzei de reziliere şi poţi să-l pierzi.

Clauza de reziliere poate să încurce uneori. Ea dă o oarecare siguranţă jucătorilor, de fapt, în situaţia în care ar exista o ofertă, să fie lăsaţi să plece. Atunci clubul vine şi spune: ‘ok, dar să nu fie mai puţin de atât’.

Jucătorul este liniştit, el consideră că este foarte bun şi că va merge la o echipă mai importantă, pentru o sumă considerabilă, şi apare această clauză de reziliere.

Nu există club care a fost refuzat în legătură cu transferul sau dorinţa de a transfera un jucător de la CFR Cluj, din acest punct de vedere tratăm cu maximă seriozitate şi nu oprim evoluţia niciunui jucător în situaţia în care doreşte să meargă la un club mai important, dar să fie un contract care să satisfacă clubul, dar şi jucătorul”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Andrei Burcă a fost dorit în Turcia şi Arabia Saudită 

Sezonul trecut, Burcă a fost foarte aproape de un transfer în Turcia şi unul în Arabia Saudită, dar o accidentare chiar în perioada în care trebuia să semneze i-a ruinat visul de a juca în străinătate. Planurile sale includ, din nou, o plecare în afara României, după cum afirma în urmă cu câteva luni.

Nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum doreşte Dumnezeu! Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanţă, sigur se doreşte să ajungem într-o competiţie europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta.  Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experienţă în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo", a spus Burcă în luna mai.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele