Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

Andrei Chindriş nu revine la FC Botoşani. UPDATE | Valeriu Iftime a confirmat: ”A jucat cum nu se poate mai strâmb”

FC Botoșani Publicat pe 26 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20552601/1/chindris.jpg

UPDATE marţi (26 aprilie), ora 17:17: Andrei Chindriş nu se întoarce la FC Botoşani! Fundaşul de 23 de ani nu va reveni în Moldova, fosta sa echipă îi închide uşa în nas. Valeriu Iftime a declarat că apărătorul nu va semna cu clubul său, deşi în urmă cu nu foarte mult timp declara să lucrul acesta s-ar putea întâmpla.

Chindriş nu revine. El este în mare parte al meu, dar e destul de ciudat contractul ăla. Şi Andrei a jucat cum nu se poate mai strâmb pentru el şi pentru noi. Nu ştiu ce credea că poate face. Am avut ofertă pentru el când clubul făcea bani, el n-a vrut să plece.

A spus că are oferte, că ştie, că poate, dar, din păcate, am făcut un contract în care eu am 70% din procente, dar e un an de zile. La ce vrea să facă acum Marius şi cum judecăm noi echipa noastră, nu cred că Andrei mai are loc sau importanţă. I-aş da un restart, dar povestea lui Andrei a fost de înţelepciune, nu de altceva, fotbalist era, dar ştiţi...”, a declarat Valeriu Iftime la Pro Arena.

Chindriş a fost dat afară de la Santa Clara în ianuarie, după doar un meci, în care a şi marcat. Acum, trebuie să aştepte până în vară pentru a semna un nou contract.


Ştirea iniţială

Andrei Chindriş (23 de ani) nu trece prin cele mai bune momente la Santa Clara, în Portugalia, prima sa experienţă din afara României. A jucat doar un meci, în cupă, când a şi marcat, iar apoi a fost cel mult rezervă. Astfel, el s-ar putea întoarce în Casa Liga 1.

Potrivit patronului Botoşaniului, Valeriu Iftime, fundaşul ar putea să revină în Moldova, omul de afaceri urmând să aibă o discuţie cu antrenorul Marius Croitoru. Dacă acesta îşi va da acordul în privinţa revenirii lui Chindriş, atunci Iftime se va interesa de situaţia fundaşului.

Este un jucător bun, poate veni în România oricând. Nu ştiu dacă în momentul de faţă calculele noastre sunt făcute pentru un fotbalist care nu este U21.Noi avem o discuţie, pot spune, avansată pentru transferul lui Racoviţan. Dacă Bogdan pleacă, avem nevoie de un jucător U21.

Cum Andrei nu mai este la vârsta asta... habar n-am. Informaţia este bună şi vă mulţumesc, o să mă ocup serios de treaba asta. Dacă el nici măcar la o echipă din Portugalia, de jumătate clasamentului, nu are loc... e complicat. Bănuiesc că a vrut să joace şi n-are loc.

Ar trebui să mă gândesc la subiectul ăsta, chiar o să vorbesc cu Marius acum. Recordul meu nu cred că poate fi depăşit, dar să dea Dumnezeu să se facă şi după aceea vă spun. Şi pe Chindriş l-am 'vândut' de vreo 20 de ori acum vreo doi ani, şi uitaţi ce a ajuns. Îmi pare rău pentru Andrei, dar chiar o să discut de subiectul ăsta cu Marius”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

Chindriş a plecat de la FC Botoşani pentru 220.000 de euro, dar şi procente, 34%, dintr-un viitor transfer. În trecut, în discuţiile purtate de Valeriu Iftime şi Gigi Becali de exemplu, Chindriş putea ajunge la FCSB pentru 500.000 de euro.

Chindriş a fost dorit şi de alte echipe, din Europa, iar într-un moment s-a zvonit că şi Valencia a fost interesată de el.

Chindriş, fundaş central de 23 de ani, era legitimat la FC Botoşani din 2017, când era luat de la Universitatea Cluj U19. De atunci, până la transferul în Portugalia, a prins pentru moldoveni 91 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă.

Cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, se ridică la 700.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele