Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Andrei Miron se întoarce la FCSB? Fundaşul central a fost scos din lot de Hapoel Haifa şi plecarea e dată ca sigură

FCSB Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20868049/1/miron.jpg

Andrei Miron (28 de ani), plecat de la FCSB în vară, la Hapoel Haifa (Israel), fără sumă de transfer, este deja pus în postura în care ar putea să schimbe din nou echipa, deşi în primele cinci meciuri a fost integralist, jucând în toate etapele disputate de Hapoel Haifa în campionat.

Surprinzător sau nu, poate şi din cauza faptului că Andrei Miron se pare că nu s-ar fi adaptat în Israel, fundaşul a fost scos din lotul echipei, conform GSP, după ce a fost adus Mohammed Kamara. Cum echipele din Israel pot avea doar şase jucători străini în lot, plecarea lui Andrei Miron e intuită pentru zilele următoare.

Se pare că deja există discuţii între agenţii fundaşului şi conducerea echipei Hapoel Haifa, pentru a ajunge la un acord în ceea ce priveşte rezilierea.

Andrei Miron, înapoi la FCSB?

Dacă Miron va rezilia până la urmă cu Hapoel Haifa, va putea reveni la FCSB. La formaţia bucureşteană, pentru care a jucat doi ani şi jumătate, a prins 69 de meciuri şi a marcat două goluri. De altfel, a cucerit şi singurul trofeu din carieră, Cupa României, în 2020.

Dacă m-aş întoarce la FCSB? Nu ştii ce-ţi rezervă viaţa. Nu ştiu ce să zic acum. Vedem! E un club cu pretenţii foarte mari, e un club care joacă foarte ofensiv, eşti foarte expus în duelurile unu contra unu”, spunea Miron în momentul transferului la Hapoel Haifa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele