Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Andrei Miron va avea un salariu impresionat la noua sa echipă

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20727193/1/miron.jpg

FCSB a încheiat un nou sezon fără să reuşească să câştige titlul în Liga 1 şi Gigi Becali va face mai multe schimbări la echipă. Andrei Miron (28 de ani) nu va mai continua la vicecampioana României.

Miron a semnat cu israelienii de la Maccabi Haifa, formaţie pe la care a evoluat în trecut şi Gabi Tamaş. Fostul jucător al celor de la FCSB a dat o importantă lovitură financiară. Cei de la DigiSport scriu că acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la gruparea din Israel, cu care a semnat pe doi ani.

La FCSB câştigat 12.000 de euro lunar, o cifră mare pentru nivelul din Casa Liga 1, dar mult sub ce va încasa de la formaţia din Haifa.

Cine acoperă lipsurile din defensivă

MM Stoica a anunţat că există soluţii. Cel mai probabil în centrul defensivei va fi folosit Dragoş Nedelcu, care revine în această vară din împrumutul de la Farul Constanţa. Acesta va fi ajutat de Denis Haruţ.

„Vine Haruţ, vine Nedelcu, există o discuţie cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sâmbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaş central. Postul lui e de închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Şut, Simion şi Perianu. Singurul care poate juca şi fundaş central e Nedelcu”, a spus Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB va avea la dispoziţie, în cantonamentul de vară cel puţin, fotbalişti care nu au fost în lot sezonul trecut, pentru că i-a trimis la diverse cluburi sub formă de împrumut. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului numind patru fotbalişti dintre cei care vor reveni.

Este vorba de Alexandru Pantea, care se întoarce de la FC Hermannstadt, Dragoş Nedelcu, de la Farul, Gabi Simion, de la Aris Limassol, şi Andreas Chiriţoiu, de la Unirea Constanţa. Astfel, antrenorul FCSB-ului, fie că va continua Toni Petrea, fie că va fi altcineva, va conta pe cei patru la pregătirile premergătoare următorului campionat de Casa Liga 1, întrecere care se va vedea şi în stagiunea 2022-2023 pe canalele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri