Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

Anghel Iordănescu a vorbit despre şansele României de calificare la EURO 2024 înainte de meciul cu Andorra: ”Sper ca băiatul meu să reuşească!”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21075840/1/iordanescu.jpg

România începe parcursul din preliminariile EURO 2024, sâmbătă, în deplasare, pe terenul Andorrei, de la ora 21:45! Tricolorii lui Edi Iordănescu au un program, teoretic, uşor în primele două runde, în urma confruntării de azi urmând să întâlnească Belarus, acasă.

Anghel Iordănescu a oferit mai multe declaraţii înainte de partida cu Andorra. Fostul selecţioner speră ca fiul său să reuşească calificarea la Campionatul European din 2024. 

”Sper ca băiatul meu să reuşească!”

”Cred că ştie ce are de făcut (n.r. Edi Iordănescu), sunt convins, încă o dată, că va reuşi şi în ceea ce mă priveşte sunt alături de el, pentru că până la urmă sunt alături de fotbalul românesc.

De fiecare dată ne legăm de speranţa unei calificări, de speranţa de a merge din nou la un CE sau CM. Sunt o fire extrem de optimistă. Cred în primul rand în potenţialul fotbalului românesc. Încă avem o generaţie talentată, încă avem jucători de valoare. Este adevărat că nu au mai confirmat în ultimii ani printr-o performanţă.

Dacă eu am fost ultima dată cu echipa naţională, în 2016, la un turneu final, sper ca şi băiatul meu să ducă şi să califice echipa naţională. Eu sper ca şi această generaţie de jucători să poată obţine o performanţă.

Ne dorim să avem un start bun. Şi eu cred că tricolorii sunt convinşi că au această nevoie de a acumula 6 puncte în două jocuri. Nu ar trebui să ne temem, ar trebui să tratăm serios cele două meciuri pentru că nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată”, a spus Anghel Iordănescu, pentru AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt