Ultima oră
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi

Anghel Iordănescu nu crede că fiul său poate face minuni pe termen scurt la naţională. ”Nu ştiu dacă avem jucători de profunzime”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20698186/1/ior.jpg

Fostul selecţioner, Anghel Iordănescu (72 de ani) a analizat şansele României, înainte de primele meciuri din Liga Naţiunilor, ce constituie debutul în cadrul unor partide oficiale pentru fiul său, Edi, care are până acum în palmares o remiză cu Israel şi un eşec cu Grecia, în amicale.

Principala problemă identificată este cea legată de atacanţi, un compartiment la care ”tricolorii” suferă mult, iar Edi Iordănescu va avea o misiune grea să găsească opţiuni viabile. De asemenea, olată problemă este cea legată de tinerii jucători, care nu reuşesc să confirme la nivel înalt.

"Mă uit la Junior (n.r. – Edi Iordănescu) că are probleme cu postul de atacant. Şi jucăm patru meciuri foarte importante în 11 zile. Nu ştiu dacă avem jucători de profunzime, nu ştiu dacă avem jucători de forţă sau nu ştiu dacă avem un atacant inteligent, precum Danciu (n.r. – Ionel Dănciulescu).

Avem mulţi jucători talentaţi, dar îmi pare rău să o spun că mulţi dintre ei sunt doar talentaţi. Trebuie să-şi corecteze jocul. Se pierd mulţi jucători talentaţi. Îmi aduc aminte, după turneul final U21 din Italia, am fost cu toţii entuziasmaţi, am spus că avem o generaţie bună"
, a spus Iordănescu Senior, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri