Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Antrenorul celor de la Trabzonspor, campioana en-titre a Turciei, a demisionat

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21046833/1/trab.jpg

Abdullah Avci, antrenorul echipei Trabzonspor, şi-a anunţat marţi demisia de la conducerea campioanei en-titre din Turcia.

Demisia lui Avci vine în condiţiile în care actualii campioni ai Turciei ocupă locul şase în acest sezon, la 19 puncte în spatele liderului Galatasaray, după 23 de etape. Clubul, care a câştigat campionatul în sezonul trecut după 38 de ani de aşteptare, a pierdut trei din ultimele patru întâlniri din Süper Lig.

Abdullah Avci şi-a cerut scuze suporterilor după ce înfrângerea de sâmbătă, suferită la Trabzon în faţa echipei Ümraniyespor, a pus capăt unei serii de 36 de meciuri consecutive fără eşec pe teren propriu. Preşedintele clubului, Ahmet Agaoglu a demisionat şi el săptămâna trecută.

„Este timpul să-mi iau rămas bun de la Trabzonspor, club pe care îl iubesc atât de mult, şi de la oamenii frumoşi din acest oraş frumos”, a scris Abdullah Avci într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt