Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Antrenorul de la Mioveni a anunţat ce se va întâmpla cu echipa după retrogradare: ”Nu ne-am făcut de râs!”

CS Mioveni Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21110034/1/cs-mioveni-fc-arges-play-out-superliga-superbet-129-04-2023-1.jpg

Echipa FC Argeş a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii.

Gazdele au început meciul, practic, de la 0-1, după ce Argesul a deschis scorul înca din minutul 7, prin Calcan. Piteştenii au avut o bară în minutul 18, când Koumbemba a trimis în transversală, iar Facundo Rizzi a dat şi el emoţiii gazdelor în minutul 43, atunci când a luat la ţintă bara. 

În minutele de prelungire ale primei reprize, jucătorii din Mioveni au scos şi lovitura de cap a lui Turda, iar la pauză s-a intrat cu oaspeţii în avantaj, 1-0.

În partea secundă, Garita, revenit după suspendarea de două săptămâni, a majorat scorul la 2-0 în minutul 66, iar trei minute mai târziu, Liviu Antal a înscris pentru Mioveni. Însă, după consultarea VAR, care a durat câteva minute, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat reuşita gazdelor pentru ofsaid.

La finalul meciului, antrenorul de conjuctură de la FC Argeş, Vlad Ţăranu, a explicat ce se va întâmpla cu echipa după retrogradare. 

”Nu ne-am făcut de râs!”

”E problema la care suferim ca ţară. Am văzut şi la FC Argeş, numai copii nu sunt şi poate că dacă nu ar fi alţii din multe alte părţi, ar mai urca şi copiii noştri. Dar am văzut doi copii buni azi, Mateus, din spatele vârfului, care chiar a făcut un meci bun, şi Guţă.

Nu am avut suficientă încredere cel puţin în prima repriză, când ne-am hotărât să-l scoatem, au început să joace mai cu încredere. O să le dăm şansa în meciurile următoare.

A fost primul meci pentru mine, eu nu sunt antrenor, ci preparator fizic şi asta o să rămân, nu am niciun gând să fiu antrenor. Dar a fost o experienţă interesantă pentru mine. Ca joc, a fost o primă repriză destul de slabă, timoraţi.

A doua repriză, când am pus şi noi mingea jos şi copiii au prins un pic de încredere, iar dacă golul nu era anulat, nu-i vedeam bine. Ne gândeam că nu va fi un galop de sănătate. Dar dacă ne gândim la prima repriză, putea fi.

Dar ne-am ridicat la nivel cu copii, cu ce am putut. O să ne axăm pe jucătorii români, după care urmează o reorganizare a clubului, nu e un capăt de ţară să retrogradezi, s-a terminat un ciclu de doi ani, e un lucru foarte mare ce s-a întâmplat la Mioveni, promovare şi menţinere şi uite că am ajuns în aproape ultimele etape cu şanse, ne-am bătut, atât s-a putut, nu-i nicio problemă.

Oamenii din conducerea clubului sunt foarte pricepuţi şi să ştiţi că Mioveniul va avea un cuvânt de spus la promovare.

Nu cred că putem găsi un moment exact unde s-a greşit, de la conducere până la antrenori şi jucători, inclusiv eu, toată lumea a avut un aport aici, cu mici sau mai mari greşeli. Până la urmă, cineva trebuia să pice. Nu ne-am făcut de râs”, a spus Vlad Ţăranu.

FC Argeş a reuşit a doua victorie în play-out şi a făcut 20 de puncte, aflându-se pe locul 8 în play-out. CS Mioveni este deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele