Ultima oră
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă

Antrenorul din Casa Liga 1 chemat de Gigi Becali la Palat pentru a prelua FCSB: "Poate mă aude şi spune că dau din casă"

Superliga Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19409720/1/poenaru.jpg

 
Unul dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului în Casa Liga 1, cu patru victorii consecutive cu 1-0, Ilie Poenaru a dezvăluit, joi după-amiază, momentul în care Gigi Becali a încercat să-l convingă să vină la FCSB.
 
Se întâmpla vara trecută, însă tânărul tehnician de la Academica Clinceni nu a dorit să fie doar un executant de ordine, iar discuţiile s-au oprit în momentul în care Gigi Becali i-a spus că are de gând să se ocupe de partea tehnică: "Da, a existat (n.r. - o discuţie cu Gigi Becali). Am luat-o în calcul. Am avut discuţii pe această temă cu domnul Becali, telefonice. Dânsul mă chema la palat, să discutăm. Eram în plin campionat, eu am spus că eu nu fac aşa ceva, nu pot să îmi las echipa, decât dacă lucrurile sunt foarte clare. Nu s-a mai continuat, nu s-a mai dezvoltat.
 
Nu cu mine (n.r. - dacă a negociat cu Becali numărul schimbărilor pe care le-ar fi făcut patronul în timpul meciului). Îmi spunea dânsul la telefon de Conceicao, că se punea problema să vină şi Conceicao. Spunându-i şi eu dânsului: <<bun, nea Gigi, şi eu ce trebuie să fac? Doar antrenez echipa?>> Eu sunt altfel, eu sunt clădit altfel, am şi eu principiile mele, trebuie să mă impun în vestiar, eu ţin vestiarul... dar trebuie să am şi eu un cuvânt de spus.
 
El zice: <<stai, bă, că toţi care au venit, au făcut ca mine. Şi Conceicao ăsta...>>. Acum poate mă aude şi spune că dau din casă. <<Mi-a cerut, dacă nu îl las să facă echipa, măcar să facă schimbările>>. Discuţiile s-au oprit în acel punct", a declarat Poenaru, la Telekom Sport.
 
Poenaru nu exclude posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali, dar doar dacă primeşte şansa de a arăta ce poate: "Dacă vorbim să plecăm mâine, nu, nu aş pleca nicăieri. Depinde. M-aş duce în anumite condiţii. Dacă pot să am o discuţie cu dânsul, doar noi doi, cred că am argumentele să îl fac să mă lase cel puţin pentru o perioadă, mai scurtă sau mai lungă, să facă ca mine, sau să mă lase să fac cum vreau eu", mai spune antrenorul.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele