Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Antrenorul lui CSM Slatina, dezamăgit de remiza cu Steaua. ”Era o echipă de bătut, dar nu am profitat”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21326741/1/oprescu.jpg

CSA Steaua a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CSM Slatina, în etapa a şaptea din Liga 2.

Antrenorul celor de la Slatina, Daniel Oprescu s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a punctat faptul că elevii săi trebuiau să-i bată pe ”militari”.

"Avem tendinţa să ne mulţumim cu puţin. Steaua era o echipă de bătut şi noi nu am profitat. Asta este realitatea, dar nu am avut curaj. În repriza a doua, am fost nişte fricoşi. Am facut pasul înapoi de frică.

Asta este lucrul care ne lipseşte nouă ca să fim o echipă mai bună. Lucrurile astea se văd inclusiv la Liga 1 şi chiar la echipa naţională a României.

Noi nu avem drept de promovare, iar jucătorii au ştiut de la început unde vin. Cred că ar trebui umblat puţin la lege, mai ales că sunt mai multe ehipe fără drept de promovare”, a spus Oprescu, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele