Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Antrenorul lui Newcastle şi-a ieşit din minţi după ce PSG a primit în prelungiri penalty-ul din care a egalat: ”Trebuie să mă controlez. O decizie greşită. Este atât de frustrant!”

PSG Publicat pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21403206/1/profimedia-0825186093.jpg

Marţi, PSG – Newcastle s-a încheiat 1-1 cu parizienii marcând din penalti în minutul 90+8.

Alexander Isak a deschis scorul cu PSG în minutul 24 şi părea că se va repeta scenariul din tur. Totuşi, PSG a ratat multe ocazii, iar până la urmă, a reuşit egalarea din penalty, în minutul 90+8. 

Antrenorul echipei Newcastle, Eddie Howe, crede că decizia arbitrului polonez Szymon Marciniak de a acorda penalti pentru Paris Saint-Germain în minutul 90+7 al meciului de marţi seară a fost una greşită, deoarece Tino Livramento nu a comis henţ intenţionat.

”Trebuie să mă controlez. O decizie greşită. Este atât de frustrant!”

"Injustă? Da, cred că este o decizie greşită. Sunt atât de mulţi parametri de luat în considerare în acel moment, în primul rând viteza. În reluare, este atât de diferit de viteza reală... Mai întâi loveşte pieptul, apoi mingea urcă şi loveşte mâna. Dar nu cred că mâna lui se află într-o poziţie nefirească. Este o decizie greşită. Este atât de frustrant pentru noi, pentru că în acel moment, ştii cât timp a mai rămas din joc... Nu mai putem face nimic acum", a declarat antrenorul englez într-o conferinţă de presă.

Referitor la penalti, Eddie Howe a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă a fost "furios". "Da, dar trebuie să mă controlez. Asta este treaba mea. Dar nu ajută la nimic să pierzi controlul în ceea ce gândeşti sau spui. Sunt doar dezamăgit de ceea ce au făcut jucătorii, de modul în care am jucat în circumstanţe foarte dificile. Acum nu mai avem soarta în mâinile noastre... Este greu după ce am fost atât de aproape de victorie".

El a continuat să vorbească despre sentimentele sale atunci când l-a văzut pe arbitrul polonez Marciniak mergând spre monitor pentru a viziona imaginile cu henţul Tino Livramento şi despre presiunea la care erau supuşi parizienii în acel moment: "Când s-a dus să vadă imaginile, te temi de ce e mai rău, speri doar că arbitrul poate vedea cu adevărat ce s-a întâmplat fără să fie influenţat, dar nu a fost cazul. M-am dus să le cer explicaţii arbitrilor la final? Nu mă pricep prea bine la asta, nu cred că este momentul potrivit să o fac".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele