Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Anunţ oficial: Antoine Griezmann rămâne la Atletico şi sezonul viitor

La Liga Publicat pe 16 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20708251/1/atleticodemadridcom.jpg


Antoine Griezmann va fi jucător la Atletico Madrid şi în sezonul viitor, a anunţat preşedintele Enrique Cerezo.
 
Autor a 8 goluri şi a 5 pase decisive în acest sezon în 35 de meciuri jucate, Griezmann se chinuie să-şi recapete cel mai bun nivel.
 
După meciul cu FC Sevilla, de duminică, preşedintele clubului madrilen, Enrique Cerezo, a pus capăt zvonurilor spunând "Va rămâne aici, va continua cu noi în sezonul viitor. Banii nu sunt o problemă atunci când jucătorul vrea să rămână şi planul este să continue colaborarea"..
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele