Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Anunţul zilei vine din Turcia! Denis Drăguş s-a înţeles cu viitoarea echipă

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21566818/1/profimedia-0841693848.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În ultimul timp s-a vehiculat că Drăguş va ajunge la Trabzonspor, iar acum se pare că speculaţiile au devenit certitudine!

”Trabzonspor, care şi-a început cu mult timp în urmă campania de transferuri pentru sezonul următor, a ajuns la un final fericit cu Denis Drăguş. Ieri (n.r. – duminică) s-a ajuns la o înţelegere de principiu cu Standard Liege. Transferul este de aşteptat să fie anunţat după ce se va semna oficial”, a scris publicaţia Fotomac.

Informaţia vine după ce Florin Manea anunţase anterior iminentul transfer al internaţionalului român.

”Veşti bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguş de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Aşteptăm şi decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înţelegem”, spunea Manea, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele