Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Are o avere de 125 de milioane de euro şi e gata să investească în fotbal. Cristi Borcea, vot de încredere: "La cum îl cunosc, va fi numărul unu!"

Rapid Publicat pe 31 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20657713/1/bc.jpg


Dan Şucu, unul dintre cei mai de succes afacerişti din România, e indicat de Cristi Borcea drept omul care poate duce Rapidul într-o nouă eră sportivă şi financiară. Patronul Mobexpert se va implica la clubul din Giuleşti, dar nu e clar încă dacă doar la nivel de copii şi juniori sau şi la echipa mare.
 
Votul de încredere acordat de fostul patron de la Dinamo se bazează pe trecutul în business al lui Şucu, cel care a transformat Mobexpert în unul dintre cei mai mari retaileri din România:
 
"Din mediul de business, Şucu a demonstrat că este printre cei mai buni manageri din România, pe ce pune mâna, performează. La cum îl cunosc, eu zic că indiferent unde se va băga la Rapid, la academie sau la echipa mare, va fi numărul 1", a declarat Borcea, pentru ProSport.
 
Proprietar al bazei Coresi, Dan Şucu vede în implicarea financiară în fotbal o datorie socială şi, conform ultimelor informaţii, are o avere de 125 de milioane de euro:
 
"În afara faptului că sunt proprietarul unei societăţi mari în România, sunt şi tată, şi cetăţean al oraşului, cu totul. Ca şi părinte, tu ai obligaţia să te străduieşti ca toţi copiii tăi să fie sănătoşi. Să facă sport, să fie feriţi de droguri, să fie feriţi de băutură, să fie feriţi de ţigări… Din punctul meu de vedere, sportul şi, respectiv, fotbalul sunt cel mai bun mod de a face lucru acesta. Asta e simplu de zis…
 
Dar, în clipa de faţă, în sectorul 1, dacă vrei să-ţi duci copiii la sport nu ai unde. Aproape că nu ai ce face. Aproape că nu ai nicio variantă de a face lucrul acesta într-un mod sigur, organizat, într-un mod civilizat. Din punctul meu de vedere am considerat, acum 6 ani de zile, ca o datorie a mea personală, să găsesc să mă asociez cu o bază sportivă. Eu să vin cu investiţia şi să transform o bază sportivă părăsită într-una funcţională, la parametrii  anilor 2020", îşi motiva afaceristul dorinţa de a se apropia de fotbal.

Răzvan Lucescu a anunţat investitori noi din această vară

O referire la Şucu, fără a-i pronunţa însă numele, a făcut şi Răzvan Lucescu, imediat după inaugurarea noului stadion din Giuleşti:
 
"Fără o educaţie puternică şi de luptă e greu să ne întoarcem, dar sunt paşi importanţi acum pe care îi facem pentru dezvoltare. Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie.
 
Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile. Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară. E fotbalul în lume! Mai ai nevoie şi de cei din străinătate, care să-ţi aducă experienţele, calităţile lor, iar cei de aici să înveţe de la ei, să trezească interesul celorlaţi.
 
Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare.
 
Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a spus fostul antrenor al Rapidului, pentru Sport Total FM.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele