Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Argentina va juca un amical cu selecţionata din Costa Rica, după ce Nigeria a avut probleme cu vizele pentru SUA

Uncategorized Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21507227/2/messi-tw.jpg
Reprezentativa Argentinei va înfrunta Costa Rica într-un meci amical în data de 26 martie, la Los Angeles, după ce Nigeria s-a retras din cauza unor probleme cu vizele, a anunţat marţi Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA), potrivit AFP.
Argentina, care în urma unei polemici legate de Lionel Messi a înlocuit turneul din martie din China cu două amicale în Statele Unite, trebuia iniţial să joace cu El Salvador şi Nigeria.
Însă AFA a precizat că echipa Nigeriei, vicecampioană la ultima ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, a avut "o problemă administrativă cu vizele" pentru Statele Unite şi nu va putea juca meciul programat în 26 martie la Los Angeles.
În locul Nigeriei, Argentina va înfrunta Costa Rica, antrenată de argentinianul Gustavo Alfaro.
Primul meci amical, împotriva Salvadorului, va avea loc în 22 martie, la Philadelphia.
Starul argentinian Lionel Messi şi clubul său american Inter Miami au provocat furia spectatorilor când câştigătorul Balonului de Aur a lipsit de la un amical împotriva unei echipe locale din Hong Kong, în februarie. Argentinianul a invocat o accidentare.
China a decis apoi să nu găzduiască două dintre meciurile amicale ale Argentinei, unul împotriva Nigeriei la Hangzhou şi celălalt împotriva Coastei de Fildeş la Beijing. Aceste două meciuri au fost înlocuite de două amicale în Statele Unite.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele