Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Arne Slot şi-a prelungit contractul cu Feyenoord până în 2026

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21210631/1/slot.png

Antrenorul olandez Arne Slot şi-a prelungit până în anul 2026 contractul cu echipa olandeză Feyenoord Rotterdam, a anunţat vineri, pe pagina oficială de Twitter, gruparea campioană a Ţărilor de Jos.

Lui Arne Slot (44 de ani) îi expira contractul cu Feyenoord la finalul acestui sezon, iar zvonurile îl dădeau pe tehnician ca fiind în tratative cu gruparea engleză Tottenham Hotspur. Însă vineri, Slot a semnat o prelungire pentru următorii trei ani a contractului cu Feyenoord.

„Nu am terminat încă aici. Am avut un sezon minunat cu Feyenoord, iar titlul a venit ca o recompensă minunată pentru toată munca grea care a fost făcută, dar îmi doresc foarte mult să continui să construiesc. După vacanţa de vară, ne aşteaptă o aventură în Liga Campionilor şi există un titlu pe care trebuie să îl apărăm. Am multe speranţe, astfel că sunt mândru că am fost şi rămân antrenorul lui Feyenoord”, a precizat antrenorul olandez într-o declaraţie pentru site-ul oficial al clubului.

Arne Slot a câştigat anul acesta titlul în Ţările de Jos, cu Feyenoord, aducând echipei din Rotterdam primul titlu după şase ani de pauză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri