Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

”Ăsta e el. Îl ştim prea bine”. Viorel Moldovan, cât se poate de sincer după ce a văzut furia lui Gică Hagi de la finalul meciului cu Sepsi | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21110455/2/hagi.jpg

Echipa Farul Constanţa a încheiat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe în primul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Borza a deschis scorul în minutul 73, când Alibec a trimis în careu pentru Louis Munteanu, acesta a pasat în faţa porţii şi Borza a înscris.

Marius Ştefănescu a egalat în minutul 90 pentru gazde, în urma unei pase oferite de Mihai Bălaşa şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

La finalul meciului, Gică Hagi a fost foarte dezamăgit de jocul ofensiv al echipei sale. Mai mult decât atât, Gică Hagi a părut deranjat când a fost întrebat despre schimbările pe care le-a făcut. 

Invitat la Prima Sport, Viorel Moldovan a comentat declaraţiile lui Gică Hagi. Fostul internaţional nu a părut deloc surprins de gestul lui Hagi şi a oferit o reacţie sinceră. 

”Ăsta e el. Îl ştim prea bine”

”Da... ăsta e Gică Hagi. De multe ori poate anumite întrebări le interpretează în mod greşit. Îl agasează şi îl deranjează. Până la urmă, îl cunoaştem prea bine şi ştim acest lucru”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte, iar Sepsi are 25 de puncte şi ocupă ultimul loc din play-off, al şaselea. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele