Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Aston Villa a depus plângere împotriva Legiei Varşovia după ciocnirile dinaintea meciului din Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21406112/1/fani.jpg

Aston Villa a anunţat, vineri, că a depus o plângere la UEFA cu privire la conduita clubului Legia Varşovia şi la comportamentul suporterilor acestuia, după ce ciocnirile de joi, dinaintea meciului din Conference League, s-au soldat cu rănirea a patru poliţişti.

Incidentele au avut loc înainte de startul meciului de pe Villa Park, iar poliţia a interzis accesul fanilor echipei oaspete, tribuna rezervată lor rămânând goală. Villa a câştigat meciul cu 2-1.

"Aston Villa poate confirma că a depus o plângere oficială la UEFA cu privire la comportamentul clubului de fotbal Legia Varşovia şi la comportamentul suporterilor săi înainte de meciul de aseară din Conference League, de pe Villa Park", a transmis Villa într-un comunicat.

Legia Varşovia afirmă că Aston Villa a acordat clubului polonez o alocare de bilete mai mică decât cea la care avea dreptul conform regulamentelor UEFA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri