Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Atac sângeros în oraşul lui George Puşcaş. Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite după ce au fost înjunghiate într-un parc din Reading

Uncategorized Publicat pe 21 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19397613/1/reading.jpg

 
Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite după ce au fost înjunghiate sâmbătă într-un parc din Reading (sud-estul Angliei), un bărbat fiind arestat, relatează The Guardian, care precizează că nicio altă persoană nu este căutată în legătură cu acest incident. De asemenea, conform poliţiei, la acest moment, atacul nu este considerat ca având legătură cu terorismul
 
UPDATE - Un bărbat de 25 de ani din Reading a fost arestat la locul atacului, fiind suspectat de crimă, a anunţat poliţia, care a precizat că nu mai caută nicio altă persoană în legătură cu acest incident.
 
Atacul nu este tratat la acest moment ca având motivaţie teroristă, a declarat unul dintre şefii poliţiei, care a precizat că rămân deschise toate opţiunile în legătură cu motivul acestuia şi  că ancheta este sprijinită de poliţia antiteroristă.
 
Conform aceleiaşi surse, nu există indicii că mai există vreun pericol, dar a cerut cetăţenilor să rămână vigilenţi şi să anunţe poliţiei orice li se pare suspect.
 
La mai multe ore după atac, poliţia a organizat un raid într-un bloc de apartamente din Reading, raid la care au participat şi ofiţeri din poliţia antiteroristă specializaţi în arme de foc. 
 
În zonă a fost sporită prezenţa poliţiştilor, ancheta fiind încă în desfăşurare, iar accesul nu este încă permis.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Un bărbat a fost arestat ca urmare a atacului soldat cu moartea a trei persoane şi cu rănirea gravă a altor două, conform Poliţiei.
 
Poliţiştii şi serviciile de urgenţă au intervenit sâmbătă noapte ca urmare a mai multor cazuri de înjunghiere în Forbury Gardens, din Reading.
 
Mai multe victime au fost transportate la Spitalul Royal Berkshire hospital. O purtătoare de cuvânt a spitalului a confirmat că două dintre acestea se află în stare gravă.
 
Imaginile de pe reţelele sociale arată scene cu victime supuse procedurii de resuscitare. Informaţiile iniţiale indicau că poliţiştii tratau incidentul ca pe un atac lansat la întâmplare  şi nu ştiau cine este autorul.
 
Sugestiile conform cărora ar avea legătură cu un protest Black Lives Matter care avusese loc în parc au fost respinse. Organizatorii au declarat că protestul paşnic se încheiase cu aproape 2 ore înainte de incident, iar mulţimea se dispersase fără să apară niciun fel de problemă.
 
Poliţia a confirmat că un bărbat a fost arestat în legătură cu atacul. The Guardian citează Sky News potrivit căruia primele indicii erau că incidentul are legătură cu terorismul, iar conform PA Media bărbatul arestat era libian.
 
Premierul Boris Johnson a transmis un mesaj de compasiune faţă de cei afectaţi de incident  şi de mulţumire pentru reprezentanţii serviciilor de urgenţă.
 
Ministrul Afacerilor Interne Priti Patel s-a declarat profund îngrijorat.
 
Şeful Poliţiei Naţionale a cerut să fie evitate speculaţiile şi să nu fie distribuite imagini din timpul incidentului, investigaţiile fiind în curs de desfăşurare.

News.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele