Ultima oră
Andrea Compagno, out de la FCSB: ”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!” | VIDEO EXCLUSIV Andrea Compagno, out de la FCSB: ”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina ”trage cortina” peste etapa din Serie A cu un succes în faţa lui Cagliari VIDEO | Fiorentina ”trage cortina” peste etapa din Serie A cu un succes în faţa lui Cagliari
Gigi Becali a sunat alarma şi anunţă noi transferuri la FCSB după egalul cu ”U” Cluj: ”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a sunat alarma şi anunţă noi transferuri la FCSB după egalul cu ”U” Cluj: ”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea, victorie de moral în ”London West derby” VIDEO | Chelsea, victorie de moral în ”London West derby”
”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”. Gigi Becali îl distruge pe Octavian Popescu după meciul cu U Cluj | VIDEO EXCLUSIV
”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”. Gigi Becali îl distruge pe Octavian Popescu după meciul cu U Cluj | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB

Atacantul FCSB-ului ceruse transferul la CFR Cluj: ”M-a sunat personal”

FCSB Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20864260/1/cfr-cluj-fcsb.jpg

Billel Omrani (29 de ani) a semnat recent cu FCSB, dar a fost aproape să revină la CFR Cluj, echipă cu care a refuzat să prelungească înţelegerea în ultimele luni ale sezonului precedent de primă ligă, pentru a prinde un transfer în afara României.

Când a văzut că nu e aproape să semneze cu cineva, Omrani a luat hotărârea să îl sune pe patronul campioanei României, Neluţu Varga, care însă l-a refuzat şi i-a transmis că revenirea la CFR Cluj e imposibilă.

Atacantul a încercat de mai multe ori să îl convingă pe omul de afaceri să vrea iar în Ardeal, dar a fost refuzat, lucru recunoscut chiar de Neluţu Varga.

Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înţeleg că a greşit atunci când a cerut nu ştiu câţi bani pentru prelungit”, a declarat Neluţu Varga potrivit sport.ro.

Omrani, liber de contract din iulie

Din iulie era Omrani liber de contract, dar faptul că nu voia să semneze prelungirea cu CFR Cluj era cunoscut de mai mult timp. A sperat să prindă un contract bun din punct de vedere financiar, s-a zvonit că are toate şansele să ajungă în Turcia, dar în cele din urmă nu a ajuns la vreun acord cu cluburile cu care a negociat.

Câştigător a cinci titluri consecutive de campion al României cu CFR Cluj, Omrani a pus capăt aventurii din Gruia în vara lui 2022, încercând, de atunci, să-şi găsească un angajament în străinătate. El şi agenţii lui au considerat că ipostaza de jucător liber de contract şi cifrele bune adunate în tricoul CFR-ului îi vor facilita un contract mare, dar realitatea a fost alta: săptămânile de mercato s-au scurs, iar Omrani nu şi-a găsit echipă!

Gigi Becali l-a refuzat iniţial pentru că jucătorul a cerut 40.000 de euro pe lună şi jumătate de milion de euro la semnătură, dar iată că acum s-au înţeles în termenii omului de afaceri, adică 20.000 de euro pe lună.

Sabău şi Grozavu, sceptici în privinţa lui Omrani

Sabău şi Grozavu au declarat în emisiunea Fotbal Show că Omrani nu e pregătit fizic să dea randament din prima la FCSB şi, în plus, a fost pus la îndoială şi nivelul profesionist al atacantului campion al României cu CFR Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău: ”La cum a arătat ultima perioada pentru el (n.r. – Omrani), pare că nu este un transfer reuşit. În ultima perioadă nu s-a pregătit, iar în ultimele luni la CFR s-a antrent destul de puţin, era mofturos.

După ce a plecat de la CFR nu s-a pregătit, poate are nevoie de două-trei luni să işi revină, să se pună la punct. Sigur, FCSB are mai multe informaţii, poate ştie cum să-l folosească, să-l readucă în formă”.

Leo Grozavu: ”Pentru mine e un fâs (n.r. - transferul lui Omrani), nu cred că e un transfer reuşit. Au fost mulţi jucători de atac care au trecut pe la FCSB şi nu au mai jucat apoi, chiar dacă aveau cifre, cum a fost şi cazul Gnohere. Acum, nu-l văd pe Omrani să se impună la FCSB. E un atacant arogant, joacă pe vârfuri.

E un semn de întrebare şi faptul că nu a găsit echipă după ce a plecat de la CFR. Înseamnă că echipele care s-au uitat la el nu au văzut ce aşteptau. Are şortul cu talia joasă, seamănă cu Alibec”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele