Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Atletism | Daniela Stanciu s-a calificat în finală la săritura în înălţime, la CE de sală de la Istanbul

Atletism Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21039855/1/ce-atl-ueg.jpg

Atletism | Daniela Stanciu s-a calificat în finală la săritura în înălţime, la CE de sală de la Istanbul

Atleta Daniela Stanciu s-a calificat, joi, în finala probei de săritură în înălţime, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul.

La săritura în înălţime, Daniela Stanciu s-a calificat în finală cu o săritură de 1.91 metri (locul 3), după ce a trecut de 1.76 metri, 1.82 şi 1.87.

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader a fost pe locul 9, primul sub linia calificaţilor, cu 20.15 metri, mai puţin cu doar 5 centimetri decât sportivul de pe locul 8.

Cristian Voicu nu a trecut de calificări la 800 metri (1.49:88 minute) şi nici Cristina Bălan, în aceeaşi probă (2:08.92).

Din delegaţia României mai fac parte sportivii Claudia Bobocea (1.500 m), Lenuţa Simiuc (1.500 m), Alina Rotaru (săritura în lungime), Florentina Iuşco (săritura în lungime), Andreea Taloş (triplusalt), Mihai Sorin Dringo (400 m), Robert Parge (400 m), Alin Ionuţ Anton (60 m garduri), Gabriel Bitan (săritura în lungime), Răzvan Grecu (triplusalt).

La Campionatele Europene din Turcia s-au înscris aproape 600 de atleţi din 47 de ţări.

România nu a mai obţinut medalii la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele