Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la 4x400 m, a murit într-un accident rutier în Texas. Avea 29 de ani

Sporturi Publicat pe 11 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20547274/1/lendore.jpg


Comitetul Olimpic din Trinidad şi Tobago a anunţat, marţi, decesul lui Deon Lendore (29 de ani), specialist în 4x400m şi medaliat cu bronz olimpic în 2012. Sportivul din Trinidad a murit într-un accident de maşină în Texas.
 
Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz de la Londra în 2012 şi vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.
 
De asemenea, a participat la Jocurile de la Tokyo cu ştafeta din Trinidad, ocupând locul opt în finală, şi avea două medalii de bronz individuale la CM indoor, în 2016 şi 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele