Ultima oră
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract
Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin” Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”
Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti
Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României

”Au făcut un transfer foarte bun. Va înscrie goluri!”. Florin Răducioiu a pus lupa pe jucătorul Rapidului după meciul cu ”U” Cluj | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21264152/1/captura-ecran-1025.png

Echipa bucureşteană Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia U Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

În prima repriză de la Mediaş, partida a fost una echilibrată. Rapid a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 40, când Funsho Bamgboye a primit de la Dugandzic, dar a trimis direct în braţele lui Gorcea. Giuleştenii au deschis totuşi scorul, în minutul 45, prin Dugandzic, şut deviat de la marginea careului.

Repriză secundă a început cu marea ocazie a lui Cîrjan. Acesta a primit de la Funsho Bamgboye, a intrat în careu şi a încercat să îl dribleze pe Gorcea, care i-a suflat balonul.

În minutul 62, Vătăjelu a trimis în propria poartă un balon centrat de pe stânga şi bucureştenii conduceau cu 2-0. Chipciu a trimis în bară, în minutul 68, dar golul a venit tot în poarta gazdelor. Papeau a înscris în minutul 72, stabilind scorul final.

La finalul meciului, Florin Răducioiu a tras mai multe concluzii în direct la Prima Sport. Fostul mare atacant al echipei naţioane l-a evidenţiat pe Funsho Bamgboye, jucătorul Rapidului care a avut o evoluţie bună în meciul de duminică seara. 

”Au făcut un transfer foarte bun. Va înscrie goluri!”

”E un jucător care poate ajuta foarte mult Rapidul. Mai ales în momentele când vor fi în dificultate. Cred că au făcut un foarte bun transfer, cel puţin în momentul de faţă. Eu cred că va înscrie goluri”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele