Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein

Echipa nationala Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21595250/1/nationala-fb-echipa-nationala.jpg

Naţionala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, cu Bulgaria şi cu Liechtenstein, ambele pe stadionul Steaua din Bucureşti.

Meciul România – Bulgaria va avea loc marţi, 4 iunie, de la ora 21:30. Vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, se va disputa partida România – Liechtenstein.

Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online, vineri, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro şi în aplicaţia mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) şi Google Play (Android). Preţul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, preţul este de 400 lei.

La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziţiona bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puţin ale unui copil. Fiecare comandă poate conţine maximum 5 bilete, a precizat FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri