Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Augsburg nu renunţă la transferul lui Cordea! Anunţul făcut de impresarul Rică Neaga

FCSB Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20986671/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022-1.jpg


Nemţii de la Augsburg nu au renunţat definitiv la ideea de a-l transfera pe Andrei Cordea. Adrian Neaga, impresarul jucătorului de la FCSB, anunţă că trupa din Bundesliga continuă discuţiile, dar soarta mutării depinde de oferta oficială pe care aceasta o va face.
 
Iniţial, Augsburg a pus pe masă trei milioane de euro pentru a-l lua pe Cordea, însă Becali a transmis clar că nu va renunţa la fotbalistul său dacă nu încasează cinci milioane de euro într-o singură tranşă. Între timp, nemţii l-au achiziţionat pe Kelvin Yeboah, de la Genoa, sub formă de împrumut, păstrând o clauză de cumpărare definitivă în valoare de şapte milioane de euro, la finalul acestui sezon.
 
În paralel, Augsburg ar vrea, conform gsp.ro, să aplice o tactică asemănătoare şi în ceea ce-l priveşte pe Cordea. Nemţii ar prefera un împrumut cu opţiune de cumpărare şi un salariu mai mare pentru fotbalist, dar varianta nu este pe placul lui Gigi Becali. Cum oferta cea mai ridicată a lui Augsburg a fost de trei milioane de euro, iar cererea cu două milioane mai mult, nemţii sunt aşteptaţi să îmbunătăţească propunerea pentru ca transferul să se realizeze:
 
"Domnul Becali a cerut iniţial cinci milioane de euro, apoi patru milioane. Ei au venit cel mai sus cu trei milioane. Transferul nu este căzut, se face dacă respectivii dau patru milioane. Andrei Cordea a avut ofertă şi din Arabia, înainte de meciul cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut mai mulţi bani", a anunţat Rică Neaga, impresarul lui Cordea, pentru gsp.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele