Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

Australia nu va găzdui în acest an curse în Formula 1 şi MotoGP

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20278271/1/f1.jpg

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei a fost anulat pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus, informează BBC.

Cursa australiană, care de obicei deschidea sezonul în luna martie, pe circuitul Albert Park, a fost iniţial amânată pentru 21 noiembrie.

Aceeaşi soartă o are şi Marele Premiu de Moto GP, care urma să aibă loc la 24 octombrie.

Paul Little, preşedintele Corporaţiei Marelui Premiu al Australiei, a declarat că este "profund dezamăgit" de această situaţie.

"Apreciem provocarea cu care se confruntă Australia privind restricţiile actuale de călătorie internaţională şi importanţa vaccinărilor”, a spus el.

Regulile australiene de intrare în ţară impun vizitatorilor să efectueze o carantină de 14 zile, o condiţie preconizată să fie în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului.

Organizatorii evenimentului au vorbit de "restricţii şi provocări logistice legate de pandemia Covid-19 în curs", pentru a motiva anularea cursei.

Şeful Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că un sezon cu 23 de curse este încă posibil în ciuda anulării, etapei australiene.

"Deşi este dezamăgitor că nu vom concura în Australia în acest sezon, suntem încrezători că vom putea oferi un sezon de 23 de curse în 2021 şi avem o serie de opţiuni de urmat", a spus el.

Etapa australiană a Campionatului Mondial de MotoGP, programată să aibă loc la Phillip Island, a fost anulată tot pentru al doilea an succesiv.

"Pandemia în curs de desfăşurare şi complicaţiile de călătorie şi restricţiile logistice înseamnă că nu a fost posibilă confirmarea viabilităţii evenimentului în acest moment şi, prin urmare, nu va fi inclus în calendarul 2021", au anunţat organizatorii, într-un comunicat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele