adplus-dvertising
Ultima oră
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"
Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan
Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia
MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal" MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"

Australia nu va găzdui în acest an curse în Formula 1 şi MotoGP

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20278271/1/f1.jpg

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei a fost anulat pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus, informează BBC.

Cursa australiană, care de obicei deschidea sezonul în luna martie, pe circuitul Albert Park, a fost iniţial amânată pentru 21 noiembrie.

Aceeaşi soartă o are şi Marele Premiu de Moto GP, care urma să aibă loc la 24 octombrie.

Paul Little, preşedintele Corporaţiei Marelui Premiu al Australiei, a declarat că este "profund dezamăgit" de această situaţie.

"Apreciem provocarea cu care se confruntă Australia privind restricţiile actuale de călătorie internaţională şi importanţa vaccinărilor”, a spus el.

Regulile australiene de intrare în ţară impun vizitatorilor să efectueze o carantină de 14 zile, o condiţie preconizată să fie în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului.

Organizatorii evenimentului au vorbit de "restricţii şi provocări logistice legate de pandemia Covid-19 în curs", pentru a motiva anularea cursei.

Şeful Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că un sezon cu 23 de curse este încă posibil în ciuda anulării, etapei australiene.

"Deşi este dezamăgitor că nu vom concura în Australia în acest sezon, suntem încrezători că vom putea oferi un sezon de 23 de curse în 2021 şi avem o serie de opţiuni de urmat", a spus el.

Etapa australiană a Campionatului Mondial de MotoGP, programată să aibă loc la Phillip Island, a fost anulată tot pentru al doilea an succesiv.

"Pandemia în curs de desfăşurare şi complicaţiile de călătorie şi restricţiile logistice înseamnă că nu a fost posibilă confirmarea viabilităţii evenimentului în acest moment şi, prin urmare, nu va fi inclus în calendarul 2021", au anunţat organizatorii, într-un comunicat.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele