Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Avocatul FCSB anunţă victoria în războiul cu CSA Steaua: ”Vom avea câştig de cauză în toate dosarele!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20717950/1/fcsb-steaua-1.jpg

Adrian Căvescu, avocatul FCSB, este de părere că problema palmaresului între echipa pe care o apără în instanţe şi CSA Steaua va fi clarificată cel mai devreme în 2-3 ani.

Reprezentantul legal al ”roş-albaştrilor” s-a declarat optimist cu privire la verdictul final. Căvescu crede că FCSB va avea câştig de cauză în toate dosarele, deoarece vicecampioana României este Steaua Bucureşti atât pe plan sportiv, cât şi în acte.

”În opinia mea, cred că lucrurile vor mai dura cel puţin 2-3 ani. Dar de această dată eu sunt extrem de optimist că vom avea câştig de cauză în toate dosarele. FCSB este continuatoarea fostei echipe, atât pe teren, cât şi în documente. 

Deci FCSB e Steaua! Armata a dat-o pentru că nu mai putea s-o ţină, nici legal, nici financiar. Şi pentru asta a încasat zeci de milioane.

Luptăm în instanţe în primul rând pentru suporteri, fiindcă fără ei nu poate exista o echipă profesionistă de fotbal. Mai mult, unele asociaţii ale fanilor ni s-au alăturat în procesul cu palmaresul.”, a declarat Adrian Căvescu, avocatul celor de la FCSB, pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit Curţii de Apel, FCSB deţine palmaresul din 2003 până în prezent. CSA Steaua are istoria câştigătoarei CCE din 1986, din 1947 până în 1998, iar perioada 1998-2003 îi aparţine AFC Steaua, entitate care nu mai există. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va tranşa definitiv problema palmaresului între CSA Steaua şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele